">
Hart.GratisHandleiding.eu

Gratis Handleiding (en veel meer). De site met gratis handleidingen, handleidingen om gratis games te spelen, dvd's te kopieeren, te besparen, vakantie- en reistips, pagina's voor kinderen, senioren, te daten, online casino spelen, handleiding solliciteren, handleiding schaken dammen, websites maken, spotify, keuze mobiele telefoon,stamboom maken, spelregels en veel meer..... Verder vindt u ook de beste surftips.

HOME HANDLEIDINGEN RECEPTEN ZOEKEN CONTACT ZOEKEN

 Rubrieken:

  Gratis Software

    Adobe Reader

    Antispyware

    Antivirus

    Browsers

    DVD shrink (copieeren
     van orginele DVD's)

    Email programma's

    Films gratis downloaden

    Fotobewerking software

    iTunes

    Java (met uitleg)

    Mediaspeler

    Muziek downloaden van
    YouTube

    Openoffice.org

    PDF bestanden maken

    Pinterest

Wat is Java-technologie en waarom heb ik het nodig?


Dit artikel is van toepassing op:

  • Platform(s): Alle platforms
  • Java-versie(s): Alle JRE-versies


Klik hier om Java te downloaden

Java is een programmeertaal en computerplatform dat in 1995 door Sun  Microsystems werd geintroduceerd. Deze onderliggende technologie stuurt  de allernieuwste programma's aan, zoals hulpprogramma's, games en  bedrijfstoepassingen. Java wordt op meer dan 850 miljoen pc's wereldwijd gebruikt, en op miljarden apparaten wereldwijd, waaronder tv's- en  mobiele toestellen.

 

Waarom heb ik Java nodig?

 Er zijn talrijke toepassingen en websites die niet werken tenzij u Java hebt geinstalleerd, en dit aantal groeit dagelijks. Java is snel, veilig en betrouwbaar. Van laptops tot datacenters, van spelcomputers tot  wetenschappelijke supercomputers en van mobiele telefoons tot internet:  Java is overal!

Kan ik Java gratis downloaden?

Ja, u kunt Java gratis downloaden. Ga voor de nieuwste versie naar http://java.com of klik op de link boven aan de pagina.

Waarom moet ik een update uitvoeren naar de nieuwste Java-versie?

De nieuwste Java-versie bevat belangrijke uitbreidingen ter verbetering  van de prestaties, stabiliteit en veiligheid van de Java-toepassingen op uw computer. Als u deze gratis update installeert, blijven uw  Java-toepassingen zo veilig en efficient mogelijk als altijd werken.


MEER TECHNISCHE INFORMATIE

De oorspronkelijke naam van deze technologie was OAK. Vanaf 1995 wordt deze technologie de Java-programmeertaal genoemd.

 

Wat krijg ik als ik de Java-software download?

Als u de Java-software downloadt, krijgt u Java Runtime Environment  (JRE). JRE bestaat uit Java Virtual Machine (JVM), kernklassen van het  Java-platform en ondersteunende bibliotheken voor het Java-platform. JRE is de runtimevoorziening van de Java-software en is alles wat u nodig  hebt om de software in een webbrowser uit te voeren. Als u de  Java-software downloadt, krijgt u alleen wat u nodig hebt, dus geen  spyware en geen virussen.

 

Wat is de Java Plug-in-software?

De Java Plug-in-software is onderdeel van Java Runtime  Environment (JRE). Met JRE kunnen applets die in de Java-programmeertaal zijn geschreven in verschillende browsers worden uitgevoerd. De Java  Plug-in-software is geen zelfstandig programma en kan niet afzonderlijk  worden geinstalleerd.

 

Ik ben de termen Java Virtual Machine en JVM wel eens tegengekomen. Is dat Java-software?

De Java Virtual Machine vormt slechts een aspect van Java-software voor  interactie op het web. De Java Virtual Machine is opgenomen in de  Java-software die u downloadt en zorgt ervoor dat de Java-toepassingen  kunnen worden uitgevoerd.

 

`

 

`

   | Over deze site | Disclaimer |
Neem contact op met de webmaster via contact met opmerkingen en tips

 TV/radio:

 Radio luisteren:webradio

 Wat is er op TV?

 TV gids (alle zenders)

 Uitzending gemist

 Verkeer:

 Files

 Routeplanner

 Nieuws/weer:

 NOS headlines

 Algemeen Dagblad

 Laatste nieuws

 Telegraaf

 Volkskrant

 Teletekst

 Het weer

 Handige hulpjes:

 Lettergrootte aanpassen

 Puzzelwoordenboek

 Online rekenmachine

 Zoeken naar mensen/adressen

 Handige info:

 SOS nummers

 Feestdagen 2011

 Feestdagen 2012

 Loterijen:

 Bank-giroloterij

 Euromillions

 Staatsloterij

 Postcodeloterij

 Link partners

 Webgids voor online winkelen

| More