Hart.GratisHandleiding.eu

Gratis Handleiding (en veel meer). De site met gratis handleidingen, handleidingen om gratis games te spelen, dvd's te kopieeren, te besparen, vakantie- en reistips, pagina's voor kinderen, senioren, te daten, online casino spelen, handleiding solliciteren, handleiding schaken dammen, websites maken, spotify, keuze mobiele telefoon,stamboom maken, spelregels en veel meer..... Verder vindt u ook de beste surftips.

HOME HANDLEIDINGEN RECEPTEN ZOEKEN CONTACT ZOEKEN

 Rubrieken:

  Gratis Software

    Adobe Reader

    Antispyware

    Antivirus

    Browsers

    DVD shrink (copieeren
     van orginele DVD's)

    Email programma's

    Films gratis downloaden

    Fotobewerking software

    iTunes

    Java (met uitleg)

    Mediaspeler

    Muziek downloaden van
    YouTube

    Openoffice.org

    PDF bestanden maken

    Pinterest

Handleiding gratis dvd's copieeren; DVD Shrink

Een kras op uw DVD en u kunt hem meteen weggooien. Maak daarom gratis een kopie van uw DVD met DVD Shrink. Een kopie van een DVD maken is toegestaan. Zolang u het origineel in uw bezit heeft en het voor eigen gebruik is. Logisch. Gaat het origineel kapot, dan mag u een kopie achter de hand hebben. KLIK HIER>>> om DVD-Shrink te downloaden

Wat heeft u nodig?
U hebt een computer nodig met dvd brander of een externe dvd brander en NERO of andere software die een dvd kan branden. Verder heeft u ongeveer 10 GB aan vrije harddiskruimte nodig. Dit komt omdat de inhoud van de DVD daar tijdelijk zal worden opgeslagen.

Werkwijze
Met DVD Shrink kunt u een complete DVD kopiŽren. U start DVD Shrink, plaatst de te kopieeren DVD in de speler, klikt op 'open disc' en u geeft aan in welke speler de DVD zit.De DVD wordt geanalyseerd.

Zodra de analyse klaar is verschijnt er een groene horizontale balk die aangeeft dat alles op een DVD past. Groen betekent dat het past, rood laat het deel zien dat het niet op de schijf past. Het venstertje links bovenaan toont wat we gaan kopiŽren: menu's, main movie en extra's. Elke DVD bevat deze 3 categorieŽn. Zo op het eerste oog lijkt het vaak dat alles op ťťn DVD zal passen.

Kijkt u even in het grote venster aan de rechtse zijde. Let op het woord "automatic" en het percentage daaronder. De DVD die u gaat kopiŽren is vaak te groot voor de beschrijfbare DVD, zodat DVD Shrink de film  via compressie zal terugbrengen tot een bepaald percentage van zijn oorspronkelijke grootte. U kunt ook bv bepaalde ondertitelingen uitschakelen (dan heeft u ook minder ruimte nodig)

KopiŽren en branden
Geef links bovenaan de naam aan uw DVD en klik op 'backup'. Geef in het tabblad "target device" aan welke speler de DVD-brander is en waar de tijdelijke bestanden mogen worden neergezet. (kies hiervoor voor uw harde schijf; U kunt het beste nu een directory op uw schijf aanmaken waar u deze kopie neerzet. Vergeet hem niet te verwijderen als u helemaal klaar bent.) Druk op de "OK" knop en het kopiŽren zal beginnen.

Is de DVD beveiligd dan wordt dat tijdens het kopiŽren verwijderd. Het proces duurt dan wat langer. Nadat de hele DVD op de harddisk is geplaatst, begint het branden. Dit doet DVD Shrink niet zelf, het start automatisch Nero op. Heeft u geen Nero, of een te oude versie, dan moet u zelf uw brandersoftware starten en de bestanden vanaf de harddisk naar de DVD kopiŽren.

Wat kan DVD-shrink nog meer
Er kan nog veel meer met DVD-shrink. Ik raad u aan om de help functie in DVD-shrink te gebruiken wil u nog meer weten.

 

 

`

   | Over deze site | Disclaimer |
Neem contact op met de webmaster via contact met opmerkingen en tips

 TV/radio:

 Radio luisteren:webradio

 Wat is er op TV?

 TV gids (alle zenders)

 Uitzending gemist

 Verkeer:

 Files

 Routeplanner

 Nieuws/weer:

 NOS headlines

 Algemeen Dagblad

 Laatste nieuws

 Telegraaf

 Volkskrant

 Teletekst

 Het weer

 Handige hulpjes:

 Lettergrootte aanpassen

 Puzzelwoordenboek

 Online rekenmachine

 Zoeken naar mensen/adressen

 Handige info:

 SOS nummers

 Feestdagen 2011

 Feestdagen 2012

 Loterijen:

 Bank-giroloterij

 Euromillions

 Staatsloterij

 Postcodeloterij

 Link partners

 Webgids voor online winkelen

| More