">
Hart.GratisHandleiding.eu

Gratis Handleiding (en veel meer). De site met gratis handleidingen, handleidingen om gratis software te downloaden, gratis games te spelen, dvd's te kopieeren, te besparen, vakantie- en reistips, pagina's voor kinderen, senioren, te datenonline te shoppen, online casino spelen, handleiding bridge, handleiding mahjong, solliciteren, keuze van uw mobiele telefoon en veel meer..... Verder vindt u ook de beste surftips.

HOME HANDLEIDINGEN RECEPTEN ZOEKEN CONTACT ZOEKEN

 Rubrieken:

  Website maken

  Aanmelden site bij
  zoekmachines

  Banner en buttons

  CSS cursus beginners

  Eigen startpagina

     Handleiding startpagina

  Favicon maken

  HTML cursus beginners

  HTML cursus gevorderden

  Links naar uw site

  Linkwoorden

  Logo's maken  

  Sitemap maken

  Sitemap verzenden

  Webbadge

  Webhosting

  Website gratis

  Website promotie

  Webmaster
  hulpprogramma

  Zoekwoorden

Website promotie

Hier vindt u de handleiding hoe u uw website moet promoten en hoe u aan een eigen website moet beginnen..
Als u een website maakt moet u beginnen met het onderdeel zoekwoorden.

Door zoekwoorden kan uw website beter gevonden worden op internet.
Dit noemt men ook wel: zoekmachine optimalisatie. Op deze manier kunt u uw ranking in google verhogen.                 Website promotie

In de Rubriek: Link woorden, kunt u leren, hoe link woorden de populariteit van uw website vergroten. U heeft nu eenmaal links van andere websites naar uw site  nodig om nog meer bezoekers te trekken EN uw ranking te verhogen in  zoekmachines.

Als u uw website gemaakt heeft moet u uw website aanmelden bij Google.
Google is de grootste zoekmachine op internet die voornamelijk bepaald hoe uw website gevonden zal worden.
Zie hiervoor de rubriek: Aanmelden Zoekmachines. Op deze pagina vindt u een  volledige handleiding hoe u uw website moet aanmelden bij Google.

Kijk daarna verder bij de Rubriek: Webmaster hulpprogramma, waar u met een gratis Google programma de zichtbaarheid van uw website kunt vergroten in Google zoekresultaten.

Om bezoekers aan te trekken, kunt u kiezen uit verschillende manieren nog  andere mogelijkheden zoals:

Content Marketing
Content (inhoud) Marketing is een van de oudste en bekendste manieren om uw  website te promoten. Met deze methode kunt u denken aan het schrijven en/ of plaatsen van artikelen die inhoudelijk overeenkomen met wat uw  bezoekers willen lezen of naar op zoek zijn.
Een advertorial is hier een mooi voorbeeld van. Aan het einde van dit artikel plaatst u een link naar uw website, of u plaatst hier een link en of banner die  aansluit op dit artikel en waarnaar u uw bezoekers wilt doorsturen.
De voordelen van deze methode  is dat het een gratis methode is, en u bovendien ook nog eens profijt behaalt bij het verkeer wat zich in een zoekmachine bevindt. Dit laatste omdat uw artikel en hun keywords (zoekwoorden) en of metatags kunnen worden opgenomen in een zoekmachine database, bijvoorbeeld bij Google, MSN of Yahoo. Nadelen zijn er bijna niet, het enige is dat het u tijd kost en wat ruimte op uw website.

Een ander voorbeeld is de Pay-Per-Click (PPC) Advertentie. Dit is tevens een goede manier om gerichte bezoekers (targeted  traffic) naar uw website te leiden. Met deze methode kunt u speciale en  door u uitgekozen keywords kopen . Wanneer iemand uw keywords in een zoekmachine ingeeft, komt uw advertentie naar boven. Voordeel van deze methode is dat u zeer gericht verkeer vergaart, het nadeel is dat het u  veel geld kan kosten en wat men tegenwoordig ziet is dat bezoekers niet  meer automatisch op deze advertenties klikken omdat ze weten dat het een advertentie is waar geld door een derde mee verdient wordt.

Een derde methode is video advertenties. Websites als Face book, You tube en Hyves, hebben Video op het Internet steeds populairder gemaakt. Dit is een van de beste manieren gebleken  om gericht met uw bezoekers  te communiceren en het is gratis. Video  advertenties zijn nu erg in  opkomst en een video advertentie heeft veel baat bij zoekmachineverkeer. Een video is gemakkelijk bovenaan de  zoekresultaten van bijvoorbeeld  Google en Yahoo te krijgen. Voordeel  van deze methode: hoge zoekmachine ranking en dus veel targeted traffic. Een nadeel is dat het u tijd en geld kost om een kwalitatieve video te  maken. Let ook op: Als de video amateuristisch is zal het u niet brengen wat u voor ogen heeft. U krijgt misschien wel bezoekers naar uw website echter ze haken meteen af.

Zoekmachine optimalisatie is zeer belangrijk om goede resultaten in  een zoekmachine te behalen en dit resulteert in een hoog bezoekersaantal op uw website. Als u het  woord zoekmachineoptimalisatie of SEO in Google intypt, zult u miljoenen hits krijgen. Er zijn vele manieren om uw website te optimaliseren.  Klik aan de linkerzijde van deze pagina op Zoekwoorden, Linkwoorden,
Aanmelden website bij zoekmachines, Sitemap maken voor hulp om uw site te optimaliseren en te begrijpen hoe u dit kunt realiseren.

 

 

`

   | Over deze site | Disclaimer |
Neem contact op met de Webmaster met opmerkingen en tips

 TV/radio:

 Radio luisteren:webradio

 Wat is er op TV?

 TV gids (alle zenders)

 Uitzending gemist

 Verkeer:

 Files

 Routeplanner

 Nieuws/weer:

 NOS headlines

 Algemeen Dagblad

 Laatste nieuws

 Telegraaf

 Volkskrant

 Teletekst

 Het weer

 Handige hulpjes:

 Lettergrootte aanpassen

 Puzzelwoordenboek

 Online rekenmachine

 Zoeken naar mensen/adressen

 Handige info:

 SOS nummers

 Feestdagen 2011

 Feestdagen 2012

 Loterijen:

 Bank-giroloterij

 Euromillions

 Staatsloterij

 Postcodeloterij

 Link partners

 Webgids voor online winkelen

| More